Aeillaz Claudiana's FotoPage

By: Aeillaz Claudiana Mohd Zaid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Sep-2009 07:55 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri 2009

selamat hari raya...
penat beraya masih ada although dah 5 hari and now dah balik selangor dah pun.budak2 lah seronok, jumpa sepupui sepapat, then main bunga api.. yg safwan baru nak belajar kutip duit raya. sefea lak still belum pandai nak appreciate benda2 nih.. mengamuk saja. what todo, bukak2 mata cuma kenal cik ti, mama, papa and safwan. so other ppl tuh alien lah sikit kat dia..

anyway, ramai tanya awat tak update fotopages.. sekarang dah byk techno sikit.. so, since last 2mths org dah diajar main facebook lah pulakkan.. pulak, guna facebook, timing to upload many pictures tuh lagi cepat compare fp.. so, better guna facebook jerlah kot. bukan org main sgt facebook nih, purpose nak share gambar jer.. hehe..

orait, those yg join facebook, invite diri ini <Aeillaz Zaid>.

ok, adios...salam lebaran dari kami sekeluarga. maaf zahir dan batin.


Wednesday, 9-Sep-2009 15:38 Email | Share | | Bookmark
miss you!!

hmm... awat mata tak ngantuk lagi nih... time almost 12am kayy... fea dah selamat kat london lah kot.. safwan and papa tgh sibuk tgk basikal, almaklumlah, my hubby entah muncul dari mana, tiba2 pasang hobby nak naik basikal... kononnya last time he got experience with this bike team until dia rindu sgt lah nak naik balik.. hmmm.. ye kan jerlah.. mcm org tak paham sgt, hangat2 jer nih.. last2 tgklah nanti, ada masuk mudah dot com nih kang.... org dah kawen 5 thn dah, luar dalam dah paham sgt...

tadi baru surf facebook then jumpalah... member2 tnb dulu... well, seriously i feel like i still in tnb world... with the people, with the memory.. with the story... mmg dunia tnb.. masing2 dah ada dunia masing2,... anak dah besar... badan ada yg berisi kit.. hehe.. macam tak biasalah pulak kan.. hope pose nih kureng2 kan lah yerrr...

malas nak citer panjanglah... now jer dah 12 dot dot.. weiii... tmrw nak sahur kay. better gi tido, if not, your ati akan menjerit kang... "IBUUU, SUDAH HENDAK SUBUH!!! MAHU MAKAN KER TIDAK??!".. ibu tuh eden lah yer... punya pemalasnya ibu nya ini, Tuhan jerlah tahu.....

ok chow chin chow...


Wednesday, 26-Aug-2009 04:13 Email | Share | | Bookmark
welcome anak sedara baru, Shamil... dah almost 1 mth dah.. hehe.

anak yani.. mus'ab and tasnim
tasnim... sebaya fea...
Muhammad Shamil Faris.. anak kemi sebulan
View all 18 photos...
nothing much to update, just upload gambar2 yg dah banyak dlm handphone nih..
nih bulan puasa, so, sementara takde koje di tengahari, tu yg buat jalan gi update fp.
anyway, hope tak terlambat nak wish, selamat berpuasa kepada semua muslim dan muslimat..

ok chow..


Thursday, 20-Aug-2009 14:28 Email | Share | | Bookmark
Selamat Berpuasa!!!

Hope tak terlambat dan semestinya tak terlambat pun... nak wish happy ramadhan!!.. Insya Allah, kite akan start berpuasa sabtu ini... semoga puasa kite diterima dan terpelihara seadanya...

lama dah tak update my fotopages.. since dah anak 2 nih, with safwan dah start sekolah... so, malam quite sibuk sikit layan dia and si kecik.. kalau ambik gambar pun, penuhkan camera handphone jer.. tak kuasa nak download and upload to fp. anyway, tgg raya jer lah yer.. by that time, kalau adalah gambar budak2 nih, dia kite upload together jer kay..

not much to update. Fea dah almost 10mths.. active dah, compare safwan dulu, dia lagi ligat. Ati panggil dia gasing, coz tak tahu duduk diam. althought u angkat dia for awhile pun, dia tak senang, ada jer nak pusing sana sini.. maybe penangan walker since 6 mths, then dgn abg dia keep sakat dia. tu yang dia "terangsang" sikit ... but at least good what... seems a few wks nih fea maybe dah boleh jalan.. or tatih lah.. hopefully lah.. gigi pun dah ada 2 btg, so sweet..

Safwan dah 4 thn.. last July birthday dia. tak celebrate sgt, but 1 day b4 birthday tuh sempat buat kenduri baca yassin kat rumah... oklah kan.. ambik berkat for puasa..

orait, hv togo.. fea dah merengek nak tidoo.. chow...

last but not least, salam ramadhan dari kami sekeluarga...


Tuesday, 16-Jun-2009 02:11 Email | Share | | Bookmark
Engkaulah PUJAAN HATIKU.... !! sapa lagilah kan..

Emir Safwan Ahmad Faizul
Emirza Sefea Ahmad Faizul
nih kompilasi gambar2 budak2 nih yg tak cukup muat dlm handphone makcik nih.
dah besar dah budak2 nih.. safwan alhamdulillah, surah fatihah dah khatam... cheewahh/... sefea lak, dah boleh menjerit "DADA, MAMA".. oklah tuh kan.. syukran..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net